Tolka för Global Talk

Variation

Att jobba som tolk är spännande då den ena dagen aldrig är den andra lik. Du kanske växlar mellan att tolka åt socialtjänsten, hjälpa någon vid ett läkarbesök och stötta ett företag med besök från utlandet. Ibland skickar vi även tolkar på utlandstjänst, för att hjälpa företag att göra affärer.

 

Du gör skillnad

Oavsett vilket sammanhang det rör sig om, är din roll som tolk helt avgörande för resultatet. Därför känns arbetet också mycket givande. Utan tolkens insats skulle människor bli utan hjälp och vård som de behöver, och färre affärer skulle göras mellan svenska och utländska företag.

Tolkutbildningar bedrivs över hela Sverige, hela ansvaret för kompetensbyggning ligger hos dig som tolk. Är det en sammanhållen grundkurs så kan man ibland söka studiemedel eller resebidrag hos utbildningssamordnaren.

Global Talk ställer vissa krav ifall vi ska vara med och hjälpa till med kostnaderna. Efter uppvisat utbildningsbevis så kan vi återbetala en överenskommen del utav utbildningen.

Vi hjälper gärna till med vilken utbildning som passar bäst för dig som tolk, ring in och be att få prata med vår utbildningsansvarig så kan ni hitta något tillsammans.

Vår förhoppning är att du som tolk alltid satsar på att bli auktoriserad. Ett naturligt steg mot detta är att först gå en sammanhållen grundutbildning antingen 6 månaders heltidsstudier, alternativt 12 månader på halvfart. Länkarna till vänster leder till några av våra rekommendationer.

Varför Global Talk?

En varierad arbetsplats med fokus på dig

Med en bred kundbas är inte den ena dagen den andra lik.

Våra serviceinriktade förmedlare hjälper dig

Vi finns tillgängliga för tolkar via telefon och mejl kl. 07-21

Du bestämmer själv när du kan och vill jobba

Perfekt för dig som har varierade tider eller bara vill jobba extra

Vill du bli tolk hos Global Talk?

JA!